Een potentiële werkgever of klant kijkt naar jouw profielfoto op LinkedIn en beslist in één seconde of hij met je in zee wil gaan. Daarbij is de uitstraling belangrijk. Wil je statig en sterk overkomen? Of juist creatief en benaderbaar? Hoe wil jij je presenteren? Maak een goede eerste indruk met een professioneel gemaakt portret.

Voordat we gaan shooten bespreken we eerst de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Daarna gaan we aan de slag. Ongestoord en in de ontspannen sfeer van mijn studio. Ik geef aanwijzingen om je zo goed mogelijk op de foto te krijgen.
Tijdens de sessie kun je de gemaakte foto's op het beeldscherm bekijken. Dit is voor beide partijen prettig. Geen verrassingen achteraf. Een tussentijdse check en handig bij het maken van de uiteindelijke selectie.
Na de shoot ga ik in de nabewerking nog wat oneffenheidjes in de huid enz. wegwerken.

 

Een shoot duurt meestal een uur (max. twee kledingsets). Datum, tijdstip kunnen we in onderling overleg afspreken. Ik lever je de digitale bestanden voor vrij gebruik in hoge resolutie en geschikt voor Linkedin (400x400 px max 4 Mb).
Je mag de foto's niet verkopen of op andere wijze commercieel gebruiken.

 

Kosten
fotoshoot incl. nabewerking
€ 69,-. voor 1 bestand.
Ieder volgend bestand € 10,-


Prints
Kosten van eventuele prints zijn afhankelijk van gekozen formaat en materiaal. Ik besteed het printen uit aan een professioneel bedrijf.

 

Een paar tips vooraf

  1. Besteed aandacht aan jouw uiterlijk. Een goede scheerbeurt, een kappersbezoek, bijwerken wenkbrauwen e.d. Dames gebruik wat make-up, ook al gebruik je dat normaal niet, maar overdrijf niet. Wat lipstick in een neutrale tint, mascara om te ogen iets meer benadrukken is voldoende. Wees voorzichtig met foundation, dat geeft geen mooi effect met de flits. Liever wat poeder.
  2. Passende kleding. Zorg voor niet te drukke prints en glitters. Kies neutrale kleuren. Draag kleding die je normaal ook draagt en waar je je lekker in voelt. Let ook op dat de kleding niet te bloot is, zoals een top of jurk met blote schouders. Neem wat verschillende kledingsetjes in verschillende kleuren mee naar de shoot. Let op kreukels en vouwen.
  3. Maak je bril schoon. Neem een brilledoekje mee.
  4. Draag liever geen sieraden. Dat leidt af.
     

Of toch liever een fine-art portret?  Lees meer......

 

 

Geinteresseerd? Neem contact op!

 

 

 

MONICA VAN KLEEF-STOMPS ‚óŹ Beeldmaker
T: 010-4610413 / M: 06-48608448 / E: info@monicavankleef.nl