Op deze pagina staan wat typische voorbeelden van een profielfoto gemaakt in de studio.

Voordat we gaan shooten wil ik eerst graag meer weten wat jouw verwachtingen zijn. Waar wil je de foto's voor gebruiken?
Een standaard fotoshoot duurt max. 1 uur ( 1 achtergrond, max. 2 kledingsets, 1 bewerkt portret) en kost € 69,-. Elk portret verder om te bewerken € 10,- .
Maar misschien wil je meerdere achtergronden? Wil je met meer outfits op de foto? Een opname in de buitenlucht is natuurlijk ook mogelijk. Dat zal wel een ander type portret opleveren en niet zozeer een headshot. Laten we vooraf bespreken wat de wensen precies zijn en waarvoor je de foto's nodig hebt.


Tijdens de sessie kun je op het scherm meekijken naar de resultaten. Dat is voor beide partijen wel zo prettig. En na de sessie selecteren we samen de foto of foto's die ik vervolgens zal gaan bewerken. Vlekjes in de huid worden weggepoetst, ogen krijgen wat meer accent, rimpeltjes wat verzacht enz. Alles om jou er zo voordeligst mogelijk uit te laten zien.


Standaard lever ik geen print, alleen het digitale bestand in hoge resolutie (voor een eventuele print) en in een resolutie geschikt voor de LinkedIn enz. voor vrij gebruik. Ik behoud als creator wel het in tijd en omvang onbeperkte recht om de foto’s te gebruiken c.q. te publiceren.

 

Wat tips ter voorbereiding op de shoot:

  • graag een beetje extra aandacht voor het haar incl. baard, woeste wenkbrauwen, neusharen enz.
  • voor de dames, liever geen foundation. Poeder is wel OK. Ook ben je het niet gewend om make-up te dragen, een neutrale lipstick en wat mascara geeft het gezicht net wat meer uitstraling.
  • geen uitbundige sieraden (of het past bij jou). Horloges leiden al af van het portret.
  • geen drukke patronen, glitters, felle kleuren, blote armen
  • en een schone bril, neem voor de zekerheid wat brillendoekjes mee

 

 

 

 

 

Geinteresseerd? Neem contact op!

 

 

MONICA VAN KLEEF-STOMPS ‚óŹ Beeldmaker
T: 010-4610413 / M: 06-48608448 / E: info@monicavankleef.nl